Експерт: дострокові парламентські вибори – неминучі

26 май, 16:29

Політолог, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов переконаний, що дострокові парламентські вибори відбудуться восени цього року. Про це він сказав в ефірі Першого каналу Національної радіокомпанії України.
«Є суспільний запит на проведення дострокових виборів ВР – нове вино не можна влити в старі міхи. Механізм як це зробити знайдеться», - сказав він.
За словами експерта, ВР нинішнього скликання виконав свою місію, створивши коаліцію, що дозволило Україні вийти з кризи, яка склалася наприкінці минулого року. «Зробивши красивий жест, цей парламент мусить піти, оскільки він вже не відповідає очікуванням людей», - переконаний Димов.
Валерій Димов також прогнозує створення нових парламентських груп, які формуватимуться навколо кандидатів у президенти, які отримали значний відсоток голосів виборців.
«З’явиться конкуренція між новими політичними групами, які формуватимуться, скажімо, навколо Ляшка і Гриценка і тими, хто хотів би законсервувати парламент в тому вигляді, в якому він є зараз, і намагатиметься вставляти палки в колеса новому президенту», - вважає політолог.
Експерт також не виключає, що окремі політики будуть намагатися обмежити повноваження президента шляхом внесення змін до Конституції.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/339854.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua