• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко настаивает на немедленной замене генпрокурора

    Опубликовано: 2014-05-21 16:55:11

    Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко наполягає на негайній заміні генерального прокурора України. Про це він сказав на прес-конференції в Українському кризовому медіа-центрі в Києві.


    «Подивіться список українських чиновників, яких уже розшукують, арештовують їхні рахунки і фірми за кордоном. А, наприклад, в Донецьку все працює: офіс фірми Саші Януковича, фірми Клюєва, Колесникова. І досі по всій країні висять плакати Медведчука», - сказав він.

    За словами Гриценка, нова влада дуже швидко знайшла порозуміння зі старою владою. «Варто тільки порахувати скільки членів родин близьких до Януковича втекло. Як це можна було допустити? Вони ж не сіли в НЛО, не випарувалися», - наголошує політик.

    «ГПУ пише, що Януковичем вкрадено 100 мільярдів доларів, кешем вивезено 32 мільярди. Я запитував у банкірів - вони кажуть, що у фізичному вимірі це 8 повністю забитих залізничних вагонів. Вони ж не могли просто так зникнути», - зазначив Гриценко.

    «Потрібна негайна заміна генпрокурора. Досить гратися», - підсумував кандидат у Президенти.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.