• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Россия применяет «стратегию выжженной земли» на Донбассе

    Опубликовано: 2014-05-20 12:20:26

    Після невдалих спроб встановити політичний контроль на Донбасі, контрольовані Російською Федерацію терористи почали цілеспрямовано знищувати й блокувати ключові промислові об'єкти регіону, вважає Олег Канівець, народний депутат і керівник виборчого штабу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка. Так Канівець прокоментував повідомлення про обстріл Стахановського заводу феросплавів, блокування залізничних станцій та інші дії терористів у Донецькій та Луганській областях.

    «Терористи перервали енергопостачання Стахановського феросплавного заводу, обладнання якого не перенесе тривалої відсутності струму. Зупинився хімічний завод «Стирол» у Горлівці. Тисячі завантажених і порожніх залізничних вагонів не можуть в’їхати до Донбасу, або виїхати з нього, через блокпости колорадів. Терористи окопалися в місті Слов’янську, який є потенційним центром видобутку сланцевого газу. Це вже не захоплення контролю над територією, не грабіж – а масштабні, небезпечні економічні диверсії проти промисловості регіону.Такі дії реально можуть назавжди зруйнувати бізнес ключових підприємств. Фактично це - «стратегія випаленої землі» в сучасному вигляді», - сказав Олег Канівець.

    «Місцеві корупціонери й українофоби сподівались, що путінський режим надсилатиме тисячі «ввічливих» зелених чоловічків, аби зберегти їм крісла в місцевих радах, фінансувати їхній бізнес зі свого федерального бюджету.Хотіли стати «другим Кримом». Для цього вони радо виступають зрадницькою масовкою для кремлівських телеканалів.Але в московського диктатора змінилися плани, чи закінчилися гроші – і він натомість залишив на Донбасі пару сотень диверсантів із завданням знищувати промисловість та інфраструктуру. Населення не простить тих, хто вітав і підтримував ці зондеркоманди», - заявив Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.