• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве обещают построить Диснейленд

    Опубликовано: 2014-05-18 00:07:39

    Ми будемо переймати позитивний досвід містобудування і розвитку провідних міст України і світу, щоби застосовувати його при проведенні реформ у Києві.

    Про це заявив лідер партії «УДАР», кандидат в мери Києва Віталій Кличко під час зустрічі з мешканцями Оболонського району, - повідомили JeyNews у прес-службі партії «УДАР».

    "Ми, кияни, повинні переймати кращий досвід, у Вінниці, Львова, у інших і не тільки українських, а й закордонних міст, який ми зможемо реалізувати в Києві. Я знайомий з багатьма мерами- Нью-Йорка, Берліна, Лондона, Гамбурга. Всі вони готові допомагати", - сказав Віталій Кличко.

    Він відзначив, що багато інвесторів готові вкладати в Київ кошти і створювати нові робочі місця, але за умови, що в столиці буде сприятливий бізнес-клімат з прозорими умовами і правилами.

    "До нас готові заходити інвестори, але коли є гарантії, коли є чіткий закон. Я зроблю все, щоби кожен киянин відчув на собі зміни - в бюджеті міста, в соціальній політиці, в житлово-комунальній і транспортній сферах. Я знаю, що виграю ці вибори і зможу провести необхідні реформи", - підкреслив лідер "УДАРу".

    Кличко також відзначив, що мріє перетворити столичний Гідропарк на Діснейленд.

    "Я дуже хочу, щоби справжнім місцем відпочинку для киян став Гідропарк. І туди я хочу привести Діснейленд. Щоб прийшли інвестори і зробили гарне місце відпочинку замість того безладу, який там зараз", - зазначив політик.

    Віталій Кличко також відвідав черговий етап музично-екстремального турніру Kozak Challenge, що проходив на Оболонській набережній.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.