• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Богомолец и общественные организации подписали Меморандум об основных направлениях сотрудничества

    Опубликовано: 2014-05-16 18:07:11

    16 травня відбувся Всеукраїнський конгрес громадських об’єднань «Сила громадянського суспільства», який ініціювала кандидат на пост Президента України Ольга Богомолець. Представники українських громадських організацій, об’єднань та ініціатив з  усієї України зібрались для  об’єднання зусиль на шляху розбудови нової країни та української державності.

     

    Учасники конгресу розробили нові дієві механізми співпраці влади та громадянського суспільства та визначили основні засади створення Всеукраїнської спілки громадських об’єднань.

     

    За результатами Конгресу був підписаний Меморандум, в якому учасники сформулювали основні напрямки співпраці громади та влади, підтримали ініціативи кандидата зі сприяння розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, а також підтвердили спільність позицій щодо цілей і завдань у разі обрання Богомолець Ольги Вадимівни на пост Президента України.

     

    «Сьогодні рівень довіри до громадянського суспільства найвищий  за всю історію України. Я маю довести всім силу об’єднання людей заради спільної мети – зміни системи влади. Як кандидат у Президенти, що представляє народ, а не політичні партії, запрошую вас до спільної праці. Я відповідаю лише перед вами, я вільна від зобов’язань перед політичними «спонсорами», олігархами, від корупційних зв’язків з чиновниками», - наголосила Ольга Богомолець.

     

    Пресс-служба кандидата на пост Президента Украини
    Ольги Богомолец

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.