• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На скульптуру в киевском парке имени Пушкина напали «психи»

    Опубликовано: 2014-05-16 11:26:53

    Відомий психолог Вадим Колесніков вважає, що незвичні об’єкти арту "приваблюють увагу неврівноважених та екзальтованих осіб.

    Коментуючи вчорашнє зіткнення в Парку ім. Пушкіна навколо нової скульптури, психолог пояснив, що навіть та агресія, що здається «випадковою» та невмотивованою, обов’язково має причини.

    «Основою вандальних потягів є не тільки страх нового та протест проти чогось незвичного. Вандал має дитячу травму психіки. Зламати щось, призначене для дітей – це для нього те саме, що зламати іграшку в дитинстві», - зазначив Вадим Колесніков.

    Психолог переконаний, що об’єкти, пов’язані з дітьми та їхніми іграми, притягуватимуть осіб з нестійкою поведінкою завжди.

    «Саме тому дитячі майданчики, а особливо незвичайні, потрібно ретельно охороняти та берегти від вандалів» - підсумував психолог.

    Нагадаємо, що вчора увечері відбулася жорстка сутичка між працівниками, що займалися благоустроєм дитячого майданчику та групою агресивних вандалів. У справу втрутилася міліція, нападників заарештовано.

    Група підтримки кандидата у депутати

    Київради Андрія Вавриша

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.