На скульптуру в киевском парке имени Пушкина напали «психи»

16 май, 11:26

Відомий психолог Вадим Колесніков вважає, що незвичні об’єкти арту "приваблюють увагу неврівноважених та екзальтованих осіб.

Коментуючи вчорашнє зіткнення в Парку ім. Пушкіна навколо нової скульптури, психолог пояснив, що навіть та агресія, що здається «випадковою» та невмотивованою, обов’язково має причини.

«Основою вандальних потягів є не тільки страх нового та протест проти чогось незвичного. Вандал має дитячу травму психіки. Зламати щось, призначене для дітей – це для нього те саме, що зламати іграшку в дитинстві», - зазначив Вадим Колесніков.

Психолог переконаний, що об’єкти, пов’язані з дітьми та їхніми іграми, притягуватимуть осіб з нестійкою поведінкою завжди.

«Саме тому дитячі майданчики, а особливо незвичайні, потрібно ретельно охороняти та берегти від вандалів» - підсумував психолог.

Нагадаємо, що вчора увечері відбулася жорстка сутичка між працівниками, що займалися благоустроєм дитячого майданчику та групою агресивних вандалів. У справу втрутилася міліція, нападників заарештовано.

Група підтримки кандидата у депутати

Київради Андрія Вавриша


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/338708.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua