• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак рассказал европейским аналитикам о самых больших угрозах, стоящих перед Украиной

    Опубликовано: 2014-05-15 20:57:45

    Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак поінформував провідних європейських аналітиків, які займаються міжнародною тематикою, про ситуацію в Україні.

     

    Остап Семерак висловив сподівання, що експерти різними способами доноситимуть у своїх країнах правду про Україну. «Україна сьогодні як ніколи потребує того, щоб про неї говорили правду за кордоном», – зазначив урядовець.

     

    Міністр розповів закордонним гостям, у яких умовах доводиться працювати нинішньому Уряду. «Віримо, що після президентських виборів ситуація в нашій країні зміниться на краще», – сказав він.

     

    Остап Семерак також відзначив, що сьогодні однією з найбільших проблем України, крім діяльності терористичних угруповань та агресії Росії, є корупція. За його словами, Уряд бореться з корупцією, ухвалюючи разом з Парламентом відповідні закони.

     

    Міністр Кабінету Міністрів України також визнав, що організація виборів у східному регіоні України потребує більше зусиль, ніж на решті її території. «Але влада робить усе можливе, щоб убезпечити волевиявлення громадян. Для цього працюють і силові структури держави – МВС, СБУ і громадські активісти», – сказав Остап Семерак.

     

    У зустрічі взяли участь 23 експерти, зокрема, Майкл Емерсон, старший науковий співробітник Центру європейських політичних досліджень (Бельгія), Нейл Мелвін, директор Програми зі збройних конфліктів і управління конфліктами (Швеція), Ніку Попеску, старший аналітик Інституту ЄС з досліджень у сфері безпеки (Франція), Ендрю Вілсон, старший політичний співробітник Європейської ради з міжнародних відносин (Великобританія).

     

    Після спілкування з Міністром Кабінету Міністрів іноземним гостям представили новостворений Центр підтримки реформ. Остап Семерак запросив аналітиків долучатися до співпраці з Центром.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.