• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дебош в киевском аэропорту

    Опубликовано: 2014-05-15 07:43:00

    В аеропорту  «Бориспіль» прикордонники  затримали 30-річного пасажира, який прибув рейсом зі Стамбулу. Чоловік надав для контролю паспорт громадянина Нідерландів, однак вартові кордону виявили, що документ особі не належить. Як пояснив порушник, він є громадянином Сирії, а чужий паспорт придбав за 4 тисячі американських доларів, щоб потрапити до Німеччини. Наразі особу повернуто зворотнім рейсом до країни вильоту.

    Цього  ж дня, за рішенням суду, видворенню з країни в примусовому порядку, за спробу незаконного перетину кордону, підлягала і 23-річна громадянка Гвінеї. Однак жінка чинила опір діям правоохоронців, категорично відмовляючись покидати країну.

    Крім того за минулу добу прикордонники виявили серед пасажирів, які прямували у різні куточки світу, чотирьох мандрівників-правопорушників.  У їхніх документах були підроблені відмітки Держприкордонслужби України. 

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.