• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Софиевская площадь в Киеве будет покрыта квилтом в память об умерших от СПИДа

    Опубликовано: 2014-05-14 14:24:38

    18 травня на Софіївській площі відбудеться меморіальна акція «Імена», присвячена Всесвітньому дню пам’яті людей, які померли від СНІДу. Під час акції територія площі буде вкрита величезним Квілтом (меморіальним полотном) загальною площею більше 400 м². Квілт створений власноручно ВІЛ-позитивними людьми та небайдужими активістами з полотен з усіх куточків України. На цьому полотні будуть вишиті тисячі імен українців, які померли від СНІДу. Цей квілт – символ скорботи та великої трагедії наслідків епідемії СНІДу, яка забрала життя майже 30 000 українців.

     

    Цього року Україна, за ініціативи ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», знову доєднається до світового руху «Імена», в рамках якого центральні площі світових столиць застеляють меморіальними квілтами на знак пам’яті за тими людьми, які померли від СНІДу.

     

    Для представників преси відбудеться прес-брифінг. Він розпочнеться 18 травня, у неділю, о 11.30 на Софіївській площі.

     

    У прес-брифінгу візьмуть участь представники державних та неурядових структур, які працюють в сфері подолання епідемії ВІЛ/СНІДу, громадські активісти та ВІЛ-позитивні громадяни України, які прийдуть цього дня вшанувати пам’ять всіх тих, чиї життя забрала епідемія.

     

    За акредитацією та додатковою інформацією звертайтесь до старшого фахівця відділу зв’язків з громадськістю ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Андрія Андрушківа: +380 96 609 5976

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.