• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве разыскивают убийцу маленькой девочки

    Опубликовано: 2014-05-14 07:39:00

    Трагедія сталась 09.05.2014 року об 22.15 по вулиці Булаховського, 4 в Святошинському районі столиці. Мати переходила дорогу з двома дітьми, семи та десяти років. Водій автомобіля, марки «Audi Q7» білого або чорного кольору, збив дівчинку і, не зупиняючись, вже маючи пошкодження на передній правій частині автомобіля (передній бампер справа), зник з місця пригоди.

    Лікарі швидкої допомоги, які прибули за викликом зарадити нічим не змогли, дитина померла на місці. Мати та 10-річний хлопчик не постраждали.

    Правоохоронці Святошинського районного управління міліції столиці звертаються з проханням до свідків або осіб, які володіють інформацією стосовно події, повідомити про це за телефонами: (044) 424-03-41 або 102.

    Особливе прохання відгукнутись тих автомобілістів, які в зазначений час проїжджали поруч – на Вашому відеореєстраторі можуть бути зафіксовані обставини події. Не залишайтесь байдужими.

    За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Києві

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.