• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве завтра будут праздновать годовщину китайской системы самосовершенствования Фалунь Дафа

    Опубликовано: 2014-05-12 10:21:04

    13 травня 1992 практика Фалунь Дафа була вперше публічно представлена в місті Чаньчунь. З того часу вона поширювалася по КНР швидше, ніж будь-яке духовне вчення за всю історію Китаю, схвалювалась і отримувала офіційні нагороди.

    Фалунь Дафа (Фалуньгун) — стародавня система самовдосконалення душі та тіла (китайський цігун). Включає 5 комплексів вправ і підвищення моральності за принципами істини, доброти і терпіння. Людина відновлює здоров'я, гармонізує стосунки з оточенням, знаходить душевну рівновагу. Заняття безкоштовні. 

    Фалунь Дафа повертає до традиційних загальнолюдських цінностей, тому зрозумілий людям будь-якої раси, національності та віросповідання, віку та соціального статусу. 

    Фалунь Дафа тепло зустріли не лише на Сході, а й на Заході. Ним займаються мільйони людей у більш ніж 100 країнах. Ця практика і Майстер Лі Хунчжи, який передав її громадськості, отримали понад 3380 нагород. Пан Лі Хунчжи є почесним громадянином багатьох міст Європи, США, Канади та Австралії.

    Фалуньгун займався кожен 10-й китаєць. Люди побачили в ньому шлях до відродження високих моральних цінностей, якими славився древній Китай і які знищувалися під час Культурної революції в XX столітті. Але в 1999 р. правляча в Китаї комуністична партія розв'язала загальнонаціональні репресії проти Фалуньгун. 

    Люди, які самовдосконалюються, виробляють непорушний моральний стрижень, що робить їх духовно незалежними. Тоталітарний режим такого не терпить: йому потрібен повний контроль над розумами і серцями людей. Сотні тисяч були незаконно кинуті у в'язниці й трудові табори, десятки тисяч загинули. Послідовники Фалуньгун в Китаї зараз — найбільша група в'язнів совісті в світі. За даними міжнародних правозахисників, влада КНР також використовує їхні здорові тіла як живий банк органів для продажу з метою наживи. 

    Проте, десятки мільйонів людей у Китаї і далі займаються Фалунь Дафа, не відмовляючись від своїх моральних принципів. Вони стійко протистоять репресіям, використовуючи мирні способи. І цим вже надихнули багатьох як у Китаї, так і по всьому світі, вселивши надію на хороше майбутнє для суспільства. Вони пам'ятають, що добро обов'язково перемагає зло.

    Святкування Дня Фалунь Дафа відбудеться в Києві 13 травня о 18-00 на перетині вулиць Хрещатик та Лютеранської.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.