• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мария Яремчук отправилась покорять Европу

    Опубликовано: 2014-04-27 12:27:09

    Сьогодні представниця України на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення 2014» співачка Марія Яремчук летить до Копенгагену (Данія), щоб взяти участь у найголовнішій музичній події року. 

    Від завтра на головній сцені Копенгагену B&W Hallerne розпочинаються репетиції учасників «Євробачення 2014». Марія Яремчук представлятиме Україну з композицією «Tick-Tock», музику до якої написала власноруч, а слова  - у співавторстві з відомою шведською авторкою Сандрою Бйурман.

    «Зараз всі мої думки, весь мій вільний час зайнятий підготовкою до «Євробачення-2014». Я відчуваю відповідальність перед моєю країною, перед всіма українцям і обіцяю зробити все можливе для того, щоб достойно представити Україну на цьому міжнародному конкурсі», - прокоментувала Марія Яремчук.

    Як повідомлялося раніше, Марія Яремчук виступати під номером 9 у першому півфіналі пісенного конкурсу «Євробачення 2014», що відбудеться 6 травня. Пряму трансляцію з Копенгагену буде здійснювати Перший національний канал.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.