• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве продолжается масштабная зачистка

    Опубликовано: 2014-04-26 00:05:00

    Демонтажні бригади КП «Київблагоустрій» продовжують звільняти місто від незаконних нововстановлених тимчасових споруд.

    Протягом минулих двох тижнів силами КП «Київблагоустрій» на виконання доручень Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища демонтовано понад 40 тимчасових споруд, - повідомили JeyNews у прес-службі КМДА.

    Так, із зелених зон у Голосіївському районі на вул. Лятошинського, 18 та у Святошинському районі на 19-му кілометрі Житомирського шосе було прибрано 2 тимчасові споруди.

    Крім того, у районі НПМ «Україна» на вул. Червоноармійській було проведено демонтажні роботи та прибрано 13 незаконно встановлених тимчасових споруд.

    Також з тротуарів у Голосіївському районі на вул. Новопирогівській, 25/2 демонтовано одну тимчасову споруду, у Святошинському районі знято тимчасову споруду на вул. Якуба Коласа, 25.

    У Солом’янському районі на вул. Народного ополчення, 5, Повітрофлотському проспекті, 52, та на Чоколівському бульварі, 1, 12, 28 демонтовано 5 тимчасових споруд.

    Протягом останніх 3-х днів починаючи з 22 квітня з Вокзальної площі (Солом’янський район) силами КП «Київблагоустрій» демонтовано 17 самовільно встановлених тимчасових споруд, які створювали значні перешкоди у пересуванні громадян та на які надходило багато скарг. Наразі за вказаною адресою тривають демонтажні роботи та планується демонтувати ще 5 тимчасових споруд.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.