• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевлянам не хватает адреналина (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-04-18 22:53:22

    Уже кілька останніх років в середовищі столичних екстремалів встановилася мода на "зачепи". Це незвичайний проїзд між вагонами метро або трамваїв - на зчепленні. Звідси і назва. Правда, київські зачепери пішли далі - як хлопці, так дівчата катаються не лише на зчепленні вагонів, а й на даху!

    Так, із настанням весни у соцмережах усе частіше можна побачити фото подвигів "зачеперів". Дехто на фото чи відео приховує своє обличчя, дехто цього не робить. І не дивно - навіть якщо екстремалів зловлять, суворо покарати їх не зможуть, оскільки значна більшість таких відчайдухів - неповнолітні.

    У 2012 році було зареєстровано 19 випадків зачепу, в 2013 - трохи більше, - розповіають у лінійному управлінні з охорони київського метрополітену. - Але все, що ми можемо зробити - це викликати батьків неповнолітніх і пояснити зачеперам, наскільки небезпечні їх поїздки.

    Варто ззначити, що найчастіше тих, кому бракує дреналіну, можна побачити на дахах міської електрички або під час наземних перегонів метро. Однією з найкрутіших "фішок" вважається залазити на дах вагона в той момент, коли поїзд виходить із тунелю на "Видубичах", а потім швидкий злазити на "Славутичі".

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.