• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Летом под Киевом появиться лед

    Опубликовано: 2014-04-18 06:03:00

    Словацька компанія ТОВ «IRTS» має намір інвестувати в проект будівництва льодової арени в місті Буча Київської області 5,3 мільйона євро. Арена розрахована на тисячу глядацьких місць. Про це «УК» повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

    За його словами, реалізацію проекту планують розпочати влітку цього року. «Коли ми запропонували словацьким інвесторам майданчик для будівництва льодової арени, вони здивувалися, що їх не відрядили по великому колу узгоджень, а відразу запропонували проект», — каже Анатолій  Федорук.

    На його думку, важливо, щоб для інвесторів, які заходять у місто, документація була затвердженою і погодженою. До липня цього року Бучанська міська рада планує затвердити генеральний план розвитку міста. «Старий генеральний план від 1987 року, який передбачав розвиток Бучі в складі Ірпінського регіону, застарів з наданням їй 2007-го статусу міста обласного значення, коли наш населений пункт вирішив розвиватися самостійно», — зауважує міський голова.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.