• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Как и где размещают беженцев из Крыма

    Опубликовано: 2014-04-17 15:05:33

    На виконання Указу Президента України від 24 березня 2014 р. № 339 

    "Про рішення Ради національної безпеки" і оборони України від 23 березня 2014 р. "Про передислокацію військових частин (підрозділів), установ та організацій збройних Сил України, інших військових формувань і правоохоронних органів України з тимчасово окупованих територій Автономної Республіки Крим та міста Севастополя в інші регіони" у Департаменті охорони здоров'я відбулась нарада за участю Головного управління  Держсанепідслужби у м. Києві.
     
    Під час наради були обговорені питання щодо кількості об’єктів та місць для розміщення осіб, умов їх розміщення, як здійснюється харчування та чи є централізоване водозабезпечення, які побутові умови, тощо.
      
     
    Головне управління Держсанепідслужби у м. Києві інформує, що станом на 10.04.2014 переселенці розміщені в наступних закладах міста, а саме:
     
    - у дитячому спеціалізованому санаторії "Ластівка"  (м. Київ, вул. Дачно -Білицька, 28) розміщено 41-го переселенця з АР Крим, вони проживають в двох спальних корпусах санаторію;
    - у дитячому спеціалізованому санаторії "Салют"  (м. Київ, вул. Гоголівська, 28) розміщено 49 переселенців з АР Крим, які розміщені в одному стаціонарному корпусі.
    Вільних ліжко-місць немає.
    Харчування забезпечується перерахуванням коштів з Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України згідно із нормами, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 13.03.2002 р.         № 324 «Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства соціальної політики".  Харчування дорослих осіб – 3-х добове, харчування дітей – 5-ти разове.
    Крім того, переселенці розміщені у закладах, які підпорядковані Департаменту соціальної політики у м. Києві.
    В оздоровчих закладах КП "Київпастранс" розміщені 116 осіб переселенців, у т. ч. в оздоровчій базі "Супутник-1" (м. Київ, Оболонський район, вул. Юнкерова,14) - 62 особи, в санаторії-профілакторії "Пуща-Водиця" (м. Київ, Оболонський район, вул. М. Юнкерова,9/13) - 54 особи. Організовано безкоштовне 3 разове харчування.
     
    Додатково 10 переселенців розміщені в хостелах та гуртожитках м. Києва, без організації харчування; у тому числі
    -Хостел "Абрикос" (м. Київ, Подільський район, вул. Абрикосова,8) - в    2-х кімнатах розміщено 3 особи;
    -Хостел "Sweet Home" (м. Київ, Голосіївський район, вул. Червоноармій-ська, 30) - в 1 кімнаті розміщено 2 особи;
    -Хостел "Де Ліль" (м. Київ, Шевченківський район, вул. Ярославів Вал, 14-б, кв. 27) - в 1 кімнаті розміщено 2 особи;
    - Гуртожиток ПАТ "Ленінська кузня" (м. Київ, Подільський район, вул. Електриків, 31) - в 1 кімнаті розміщено 1 особу;
    - Гуртожиток ПАТ "ХК "Київміськбуд" (м. Київ, Подільський район, вул. Вишгородська, 23) - в 1 кімнаті розміщено 2 особи;

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.