• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Черкассами раскрыли факты массового воровства рыбы из Днепра

    Опубликовано: 2014-04-16 21:19:49

    Проведені протягом поточного року органами Дніпровської екологічної прокуратури перевірки засвідчили численні факти фальсифікації документів для одержання квот на добичу водних біоресурсів суб’єктами господарської діяльності, які займаються промисловим рибальством на річці Дніпро.

     

    Так, лише Запорізькою міжрайонною екологічною прокуратурою при перевірці достовірності поданих промисловими користувачами документів для одержання квот на добичу водних біоресурсів установлено, що представники 4 таких підприємств, здійснюючи у 2012-2013 роках діяльність з вилову водних живих ресурсів у Каховському водосховищі річки Дніпро з метою реєстрації документів для спеціального використання риби та інших водних живих ресурсів надали недостовірні дані про перебування рибалок у трудових відносинах з ними. Вказані незаконні дії надали їм можливість незаконно здійснювати промисловий лов риби.

     

    З огляду на викладене, міжрайонним екологічним прокурором у Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 4 кримінальних провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України – службове підроблення.

     

    В свою чергу, Дніпропетровським міжрайонним екологічним прокурором за схожими фактами наприкінці березня поточного року розпочато кримінальне провадження відносно службових осіб одного із товариств, які крім внесення недостовірних даних про перебування рибалок у трудових відносинах з підприємством, зазначили наявність у власності неіснуючих п’яти баркасів.

            

             Перевірки з цих питань в інших регіонах України, які межують з Дніпром, продовжуються.

     

    Прес-служба Дніпровської  екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.