• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львовской магистрали проведут Неделю охраны труда

    Опубликовано: 2014-04-16 12:49:59

    З 21 по 28 квітня поточного року у структурних підрозділах та на підприємствах Львівської залізниці триватиме Тиждень охорони праці, покликаний допомогти запобігти нещасним випадкам на виробництві та профзахворюванням, підвищити рівень безпеки та умов праці. А власне 28 квітня залізничники долучаться до Всесвітнього Дня охорони праці.

     

    За рекомендацією Міжнародної організації праці цьогорічне свято проведуть під девізом «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві». Його мета – привернути увагу суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанувати пам’ять осіб, які загинули на виробництві.

     

    Відтак, на підприємствах Львівської залізниці планують провести тематичні колегії та зустрічі трудових колективів на тему «Нешкідливі та безпечні умови праці під час використання хімічних речовин — запорука здоров’я працівників». Окрім того, на вокзалах та у салонах потягів залізничники оформлять стенди з матеріалами працеохоронного спрямування.

     

    У відокремлених підрозділах магістралі проведуть конкурси на краще робоче місце, виробничу дільницю й кращого працівника та нагородять спеціалістів з охорони праці. Поминальними панахидами залізничники вшанують пам'ять своїх колег, які загинули на виробництві.

     

    Організаційний комітет Тижня охорони праці на Львівській залізниці закликає всіх працівників дбати про правильну організацію своєї роботи та бути обережними, щоб уникнути нещасних випадків чи професійних захворювань не лише 28 квітня, але й упродовж всього року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.