• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киеву угрожает масштабная катастрофа

    Опубликовано: 2014-04-16 03:24:58

    Історичним місцям Києва загрожують масштабні зсуви. Всього у столиці налічується 131 ділянку, де вже повзе земля.

    У минулому році таких було 125, пише Главком.

    За словами головного гідрогеолога КП «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» Василя Бокового, більше 50 зсувів вважаються особливо небезпечними. Вони загрожують житловим будинкам і дорогам, а також можуть розірвати газопровід, водопровід і каналізаційні труби. 11 зсувонебезпечних ділянок отримали статус НС регіонального рівня.

    Один з небезпечних зсувів знаходиться на Воздвиженці. Схил повзе на елітний квартал. Непроста ситуація як і раніше на Андріївському узвозі. Грунт обсягом приблизно в сто кубічних метрів повзе на замок Річарда.

    Не укріплений схил під Андріївською церквою, що може призвести до зсувів ґрунту в районі храму, як і раніше зсувонебезпечна і Паркова дорога. Тут на дорогу можуть сповзти кілька зсувів. Ці ділянки знаходяться біля Аскольдової могили, Зеленого театру і Мосту закоханих.

    У КМДА запевняють, що минула зима була малосніжною, тому ситуація з зсувами не катастрофічна. За словами заступника голови КМДА Михайла Кучука, складно сказати, що буде робитися в цьому році, оскільки грошей немає.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.