• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве массово пылали автомобили

    Опубликовано: 2014-04-16 00:18:52

    Протягом 12-14 квітня столичні пожежно-рятувальні підрозділи 6 разів здійснювали виїзди на ліквідацію загоряння автомобілів. Про це «Київ.Коментарі» повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у м. Києві.

    Перша пожежа сталася 12 квітня у Дніпровському районі. Повідомлення про загоряння надійшло на пункт зв’язку о 02:30. У дворі 9-поверхового житлового будинку по вул. Празька, 32, горів автомобіль BMW-525. Вогнеборці операвтино локалізували пожежу і вже о 02:50 – повністю ліквідували. Під дією високої температури вогню згоріло та пошкоджено моторний відсік, салон та лакофарбове покриття автомобіля.

    Наступна пожежа трапилася о 19:20 у Оболонському районі. У дворі 9-поверхового житлового будинку по просп. Оболонський, 34-Г, зайнявся автомобіль «Москвич-412». О 19:57 рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини Оболонського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві ліквідували загоряння. Вогонь знищив салон та пошкодив моторний відсік автомобіля.

    13 квітня у Дніпровському районі горів автомобіль тієї ж марки – «Москвич». О 04:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у дворі16-поверхового житлового будинку по вул. Двінська, 19, горить автомобіль Москвич. О 05:02 рятувальники приборкали полум’я, що пошкодило заднє сидіння авто.

    О 16:51 Службу порятунку «101» повідомили про пожежу в автомобілі «ВАЗ-2104», що був припаркований у дворі 12-поверхового житлового будинку по просп. Голосіївський, 15-А. Вогнеборці оперативно відреагували на повідомлення і вже за лічені хвилини прибули на місце події. О 17:00 завдяки злагодженим і професійним діям вогнеборців пожежу було ліквідовано. Вогонь знищив та пошкодив панель приладів, сидіння, оббивка салону легковика.

    Останній виїзд рятувальники здійснили 14 квітня о 03:15. За отриманим повідомленням стало відомо, що у дворі 16-поверхового житлового будинку по вул. Драгоманова, 12, палає автомобіль Kia Rio. Вогнеборці Дарницького району швидко прибули на місце і вже о 03:27 загасили пожежу. Внаслідок загоряння вогонь знищив та пошкодив моторний відсік, салон та лакофарбове покриття автомобіля.

    Причини пожеж у всіх випадках встановлюються. Жертв та постраждалих внаслідок загорянь немає.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.