• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве задержали педофила-насильника

    Опубликовано: 2014-04-12 02:03:39

    У центрі Києва правоохоронці спіймали педофіла. Чоловік заманив додому 14-річного підлітка, напоїв вином, а потім зґвалтував. Прибігши додому, хлопець одразу повідомив про знущання батьків.

    Передували зустрічі 35-річного педофіла та його 14-річної жертви кількаденні спілкування в інтернеті. Розбудити неабиякий інтерес підлітка зловмисник зумів захопленням комп'ютерними іграми.

    Наталія  Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

    - З даною дитиною він познайомився в соціальній мережі, вони тривалий час переписувалися, спілкувалися, і під час одного з таких спілкувань вони домовились про зустріч. Чоловік запросив хлопця до себе додому.

    Гарно накритий стіл і гостинний хазяїн не віщували нічого лихого. Та коли до келихів полилося  вино, спілкування нових друзів стало не товариським.

    Наталія  Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

    - Під час розпиття спиртних напоїв він вступив з ним у статтеві зносини. Хлопець прибіг додому, розповіів батькам, а ті звернулися до міліції.

    Ґвалтівника затримали того самого дня. Чоловік опору не чинив і одразу зізнався у скоєному. До закінчення перевірки всіх обставин злочину підозрюваний підписав особисте зобов'язання.

    - А ви знаєте, що у вашому будинку спіймали  педофіла?
    - В перший раз чую. Можливо, щось трапилося без нас.
    У столичній п'ятиповерхівці журналістів зустрічають негостинно, спілкуватися ніхто не бажає. Люди кажуть: винуватця неприємної історії не бачили вже кілька днів. Зветься він Ігорем, мешкає сам, часто з'являється напідпитку. Що їхній сусід - педофіл - тут ніхто не вірить. Якщо факт статевого контакту чоловіка з підлітком підтвердять - він може потрапити за ґрати на п'ять років.

    Андрій Герко, Олександр Кругликов, Святослав Мелешкін

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.