• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В эту субботу 250000 человек будут снова чистить Украину

    Опубликовано: 2014-04-10 13:20:17

    Цього року вже вчетверте відбудеться всеукраїнська акція "Зробимо Україну чистою! 2014", де понад 250 000 учасників одночасно вийдуть на прибирання парків, скверів, пляжів та інших місць відпочинку.

    12 квітня 2014 року о 12 годині в акції «Зробимо Україну чистішою» братимуть участь двісті юних футболістів дитячо-юнацького футбольного клубу «Аметист», м. Олександрія, Кіровоградської обл. Юні спортсмени не тільки зроблять рідне місто чистішим, але й зеленішим – у цей день разом з відомим футболістом Владом Ващуком буде висаджено декілька десятків листяних дерев у парку імені Тараса Шевченка (колишній Парк культури та відпочинку «Шахтар»).

    Під час акції у місті буде прибрано від сміття території лісопаркової зони «Сосновий бір», парку ім. Тараса Шевченка,  а також уздовж річки Березівки. Вихованці ДЮФК «Аметист» запрошують кожного мешканця міста приєднатися до акції, тим самим  зробити своє місто чистішим та зеленішим.

    Запрошуємо ЗМІ долучитися до акції. Під час заходу журналісти можуть разом з юними спортсменами допомогти прибирати місто та висадити дерева разом з майбутніми відомими футболістами. Цікава подорож країною, фізична праця на новому місці, на свіжому повітрі допоможуть представникам преси позбутися накопичених за надскладний зимовий період стресів, отримати нові позитивні враження та матеріали для суспільно-корисних новин.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.