• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дебош в Киеве: подростки «замахнулись» на I-box

    Опубликовано: 2014-04-10 01:28:38

    Пізно вночі по спецлінії 102 до столичної міліції надійшло повідомлення від консьєржа одного з будинків, що в Оболонському районі Києва. Жінка повідомила, що троє підлітків влаштували дебош в під’їзді і намагаються викрасти I-box, встановлений в будинку.

    Співробітники міліції, які прибули за вказаною адресою, зустріли двох дівчат та хлопця. Підлітки кудись тягли платіжний термінал і на вимогу правоохоронців зупинитися відповіли нецензурною лайкою, а потім почали провокувати бійку, кидаючись на працівників міліції.

    Щоб заспокоїти неадекватну молодь, міліціонерам довелося одягти на них наручники і доставити до райуправління.

    Після проведеної перевірки з’ясувалося, що 17-річні затримані з неблагополучних родин. Парубок, неодноразово судимий за крадіжки, на момент затримання вже перебував під слідством в Печерському райуправлінні міліції за угон автомобіля та квартирну крадіжку. Одна з дівчат знаходиться на обліку в міліції за розпиття спиртних напоїв, інша – не отримує належного виховання, у неї наркозалежна матір.

    Визнавати провину і пояснити свої вчинки підлітки не захотіли.

    Та це не допомогло їм уникнути відповідальності. Наразі за фактом вчиненого групою підлітків слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 КК України «Хуліганство».

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.