• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масштабное ДТП в Киеве (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-03-26 22:53:00

    На перехресті бульвару Лесі Українки та вулиці Щорса сталася масштабна ДТП, в якій взяли участь автомобілі «Санг Йонг», «КІА», «Шкода» та «Хюндай».

    До лікарні бригада швидкої медичної допомоги забрала дівчину-водія легковика «КІА». Водій машини «Санг Йонг» дістав незначні поранення та від госпіталізації відмовився. Він і озвучив нашому кореспондентові власну версію аварії.

    Отже,  «Санг Йонг» їхав бульваром, почав повертати на вулицю Щорса на свій «зелений» та несподівано відчув удар. Як з’ясувалося вже за кілька секунд, «КІА», що рухався слідом у напрямку станції метро «Печерська» не втримав дистанцію та врізався спочатку у «Санг Йонг», а потім у запарковані на узбіччі «Шкоду» та «Хюндай».

    Проте, як майже і завжди у подібних випадках, існувала й альтернативна версія ДТП з боку її інших очевидців. Начебто повертав «Санг Йонг» не зовсім на зелений, а може й зовсім не на зелений сигнал світлофору. Тож, остаточні висновки за інспекторами ДАІ.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.