• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На киевских дорогах поджидает серьезная опасность

    Опубликовано: 2014-03-26 07:08:00

    Мало того, що після зими на проїжджій частині зяють величезні вибоїни, так ще й майже стерлася вся розмітка. Водії нервують, їм тепер складніше орієнтуватися. Недосвідчені автомобілісти губляться і часто виїжджають на зустрічну смугу. Ще гірше пішоходам, які змушені переходити по "зебрі", а її на асфальті практично немає.

    - Особливо ризикують літні люди. Вони не знаходять пішохідну розмітку і йдуть через дорогу де доведеться, - нарікає експерт з перевезень Богдан Аганін.

    У "Київавтодорі" розводять руками, мовляв, зараз лише проводять тендери серед компаній, що займаються розміткою.

    - Але роботи почнуться не раніше кінця квітня, - попереджає директор "Київавтодору" Петро Береговий. За його словами, розмітку на столичних вулицях наносять спеціальною фарбою два рази в рік. Її можна робити і пластиком, але це разів у десять дорожче.

    - Розмітку з пластику наносимо лише на вулиці, де провели капітальний ремонт. На інших це робити немає сенсу, все одно доведеться асфальт перекладати, - каже Петро Береговий.

    У відсутності розмітки на дорогах ДАІ особливої проблеми не бачать. Немає білих смуг - дивіться на дорожні знаки.

    - Розмітка лише регламентує розташування транспортних засобів на проїзній частині, і якщо її немає, водій вибирає сам, як йому їхати з урахуванням габаритів свого транспорту, - розповіли в департаменті ДАІ МВС України.

    Одним словом, розмітки немає - крутися, як хочеш. Знову вся відповідальність на водіях.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.