• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жуткое ДТП под Киевом: пострадали пассажиры автобуса

    Опубликовано: 2014-03-19 05:43:00

    На Київщині у селі Літки Броварського району водій автобуса “БАЗ”, який слідував по маршруту Літочки-Київ не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і врізався в дерево. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Київській області.

    "У результаті дорожньо-транспортної пригоди троє людей постраждало, їх з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до травматологічного відділення центральної районної лікарні", - розповіли у прес-службі.

    за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

    Триває досудове розслідування та встановлюється причина ДТП.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.