• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве поймали «туалетных» грабителей

    Опубликовано: 2014-03-16 07:34:03

    Днями у Києві пізно ввечері наряд групи затримання Шевченківського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України отримав сигнал «Тривога» з охоронюваного кафе, що на вулиці Дегтярівській.

    За декілька хвилин працівники міліції охорони прибули на місце виклику. Почали обстежувати ззовні приміщення, але ознак порушення цілісності об’єкту не виявили. Однак, оператор пульту централізованого спостереження постійно передавав, що спрацьовують датчики, які реагують на рух. Блокувавши всі ймовірні виходи з кафе та прилеглі йому приміщення, правоохоронці викликали господаря, аби за його присутності відчинити та обстежити заклад зсередини.

    Коли ж працівники міліції охорони почали огляд, то побачили проламану стіну туалету, яка межує з неохоронюваним підвалом. У підвалі ж правоохоронці виявили двох чоловіків, які аж ніяк не сподівалися побачити міліціонерів, тому неабияк перелякалися. Чоловіки, як стало відомо згодом, вже встигли напакувати сумки алкогольними напоями, кухонним приладдям та аудіосистемою.

    Зловмисників негайно було затримано. Ними виявилися 34-річні чоловіки: один з них - житель Хмельницької області, інший - з міста Рахова.

    Затриманих було доставлено до Шевченківського райправління міліції для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

    УДСО при ГУМВС України в місті Києві

    http://dso.gov.ua/

    Магнолія-ТВ.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.