• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Какая участь ожидает центр Киева (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-03-16 00:23:47

    Наразі ще невідомо скільки коштів, яка звітність потрібні для реконструкції Майдану Незалежності після подій, які відбувалися протягом останніх місяців. Та й зрештою грошей на це поки немає. Про це на прес-конференції сказав директор Департаменту містобудування та архітектури КМДА, головний архітектор Києва Сергій Целовальник.

    Він пояснив, що кошти виділяються виключно під конкретний проект, а реконструкція Майдану поки лише обговорюється на словах, а не забезпечується документально чи матеріально.

    “Відкладати це питання у довгий ящик ніхто не буде. Ми про це вже думаємо, але конкретних проектних завдань поки немає. Зараз ми перебуваємо на етапі осмислення”, - зазначив С.Целовальник.

    Разом з тим він запевнив, що кошти на реконструкцію Майдану обов’язково виділять і зазначив, що це питання обговорюватимуть на нараді з головою КМДА В. Бондаренком вже цього або наступного тижня.

    Нагадаємо, що 7 березня головою КМДА було призначено В. Бондаренка. А 26 лютого у Верховній Раді України було зареєстровано проект закону №4226-1 щодо відновлення районних рад у місті Києві. Володимир Бондаренко є одним зі співаторів цього законопроекту. Як відомо, новий голова КМДА керуватиме столицею з Шевченківської РДА.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.