• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ужас под Киевом: мужчину насквозь проткнула металлическая балка

    Опубликовано: 2014-03-14 01:09:55

    Як повідомила заступник головного лікаря Переяслав-Хмельницької ЦРЛ (Київська обл.) Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 274 хворих. У пологовому відділенні шестеро жінок та троє немовлят. Протягом останніх трьох днів на невідкладну допомогу надходило близько 20 викликів щодоби.

    У понеділок, 10 березня, у Великій Каратулі сталася ДТП. Переяславець, керуючи легковиком, врізався у паркан. Він зазнав струсу головного мозку. Його пасажиру, який також з міста, металева балка паркану наскрізь прорізала грудну клітку. Він прооперований, лікується в хірургічному відділенні.

    У реанімації із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм шийної частини хребта лікується 78-річний переяславець, якого в понеділок, 10 березня, збила автівка, коли він їхав велосипедом міською вулицею Шевченка.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.