• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Очередной резонансный скандал в Киеве

    Опубликовано: 2014-03-13 08:23:00

    Прокуратура міста Києва розпочала кримінальне провадження стосовно службовців приватного товариства, які незаконно розмістили на землях комунальної власності у центрі столиці станцію техобслуговування та шиномонтаж, завдавши міському бюджету збитки у сумі понад 700 тис. гривень. Про це УНН повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

    "Встановлено, що з 2008 року на підставі рішення Київради вказане підприємство орендувало дві земельні ділянки загальною площею близько 3 га на Ясинуватському провулку у Голосіївському районі для будівництва житлово-офісного комплексу з підземним паркінгом та іншими об’єктами соціальної інфраструктури. Незважаючи на те, що будівництво на цій території так і не було розпочато, а термін дії договору оренди закінчився ще у лютому минулого року, товариство продовжувало протиправно експлуатувати ділянки.

    Крім того, в порушення вимог чинного законодавства підприємці самовільно облаштували на вказаній території станцію техобслуговування легкових автомобілів та шиномонтаж.

    Згідно з розрахунками Державної інспекції сільського господарства у м. Києві, внаслідок таких дій столичному бюджету завдано матеріальної шкоди на суму понад 700 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

    За результатами перевірки прокуратурою міста Києва до ЄРДР внесено відомості про вчинення службовими особами товариства кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364-1 КК України (Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми).

    Досудове розслідування триває.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.