• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Беспрецедентный акт вандализма: киевлян просят о содействии

    Опубликовано: 2014-03-13 01:04:51

    Генеральний директор комунального об'єднання "Київзеленбуд" Михайло Царенко просить киян звертатися в правоохоронні органи під час виявлення знищення зелених насаджень у Києві. Про це сказано в зверненні гендиректора на сайті комунального об'єднання, передає УНН.

    Відповідно до нього, останнім часом почастішали випадки знищення зелених насаджень і пошкодження майна столичної громади невідомими особами.

    "Київзеленбуд" звернувся в правоохоронні органи із проханням вжити всіх заходів щодо попередження злочинної діяльності як псевдо-громадських організацій, так і окремих осіб, що діють всупереч українському законодавству.

    "Безпрецедентний акт вандалізму вчинений невідомими особами на вулиці Лятошинського, де за місяць було знищено 155 дерев, з яких 142 дуба", - сказано в повідомленні.

    Крім того, в місті викрадено троянди й хризантеми, знищуються чавунні паркани, квіткові декоративні вази, паркові лави, урни, дитячі й спортивні майданчики.

    На всі порушення є відповідні документи в правоохоронних органах і колектив "Київзеленбуду" розраховує на проведення належного розслідування всіх фактів порушення.

    Гендиректор закликає всіх небайдужих киян і гостей міста, у разі виявлення масового знищення зеленого майна територіальної громади Києва, дзвонити в міліцію або на гарячу лінію "Київзеленбуду" за номером: (044) 272-40-18.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.