• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масштабная проверка в Киеве: результаты

    Опубликовано: 2014-03-11 22:53:00

    У столиці з 11 лютого по 30 травня 2014 року діє загальнодержавна акція «Первоцвіт 2014». В рамках зазначеної акції при кожному комунальному підприємстві КО "Київзеленбуд" створено мобільні патрульні групи з охорони рідкісних рослин, що занесені до Червоної книги України. Це такі первоцвіти як, сон-трава, крокуси, підсніжники та інші. У патрулюванні також беруть участь підрозділи міліції та екоінспекції, повідомляє прес-служба столичного зеленбуду.

    «На сьогоднішній день жодного порушення представниками мобільних патрульних служб при об’єднанні на підзвітних територіях не зафіксовано. Ми надалі також розраховуємо на сумління киян та гостей міста і у разі порушення благоустрою просимо телефонувати до міліції або на телефон «гарячої» лінії підприємства 2724018», - зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

    Нагадуємо, згідно з чинним законодавством, а саме Кодексом України про адміністративні порушення, порушення вимог щодо охорони видів рослин, які занесені до Червоної книги, тягне за собою накладання штрафу на громадянина від 340 грн. до 850 грн.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.