• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Расплата за «игнор» киевской налоговой

    Опубликовано: 2014-03-08 00:28:09

    Фахівці столичного управління Міндоходів у м. Києві, які звикли розплутувати складні вузли тіньових схем з мінімізації та ухилення від оподаткування, були здивовані, відвертому ігноруванню вимог податкового законодавства одним з мешканців столиці.

    Так, декілька років тому громадянин К. отримав 46 мільйонів гривень доходу від продажу цінних паперів, які вирішив не афішувати у податковій звітності – декларація про доходи особою до податкової інспекції не подавалась, зазначена сума доходу не декларувалась. Чоловік вирішив не «вигадувати велосипед», аби уникнути оподаткування, а просто проігнорував необхідність сплати податків.

    Шляхом проведення нескладних математичних операцій (інвестиційний прибуток розраховується як позитивна різниця між доходом, отриманим від продажу активу, та витратами на його придбання) працівники столичного управління Міндоходів вирахували, що киянин К. отримав від проведених операцій 1,7 мільйона гривень чистого доходу, отже має поповнити державну скарбницю на 257 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

    Спілкування громадянина К. з фахівцями Міндоходів не залишилось без результату, він визнав необхідність декларування доходів та вже сплатив донараховану суму до бюджету, повідомили в прес-службі ГУ Міндоходів у м.Києві.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.