• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом «позолотили» газовые трубы

    Опубликовано: 2014-03-07 08:03:00

    З два десятки мільйонів гривень витратили в «Київоблгазі» на підвищення безпеки газопостачання в Київській області. В компанії наголошують на важливості таких заходів.

    Компанія «Київоблгаз» вклала понад 20 мільйонів гривень у комплексне підвищення безпеки газопостачання Київської області. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київоблгазу».
     
    В рамках таких заходів компанія відремонтувала та замінила газопроводи, реконструювала станції катодного захисту та обладнання газорозподільних і регуляторних пунктів. «Навіть незначна пробоїна газопроводу діаметром у 2 мм може загазувати територію у радіусі 2-х кілометрів, тому безпека газопостачання прямопропорційна стану наших газопроводів і споруд на них», – йдеться в повідомленні.

    Також в рамках комплексного підвищення безпеки газопостачання компанія встановила 4 нових сучасних газорегуляторних пункти в Броварському та Таращанському районах Київщини та замінила 44 регуляторних пункти шкафного типу. Головною перевагою нового обладнання є сучасна система автоматики, яка блокує подачу газу у разі надмірного стрибка тиску та упереджує можливі витоки.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.