• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Герой-милиционер спас жизнь киевлянки в метро

    Опубликовано: 2014-03-06 23:28:00

    У своєму письмовому зверненні 32-річна Світлана Мартиненко висловлює щиру вдячність за врятоване життя міліціонеру управління охорони метрополітену ─ молодшому сержанту міліції Даниленку Богдану Олександровичу, повідомляє прес-служба МВС України в м. Києві.

    Молода жінка зазначає: «Саме такі чуйні професіонали, віддані присязі, є справжнім взірцем честі української міліції. Люди, які так уважно ставляться до проблем громадян, заслуговують на повагу, довіру і подяку».

    Ця історія сталася за наступних обставин: Світлана Олександрівна розповіла, що того зимового дня, перебуваючи на станції метро «Печерська», вона раптово відчула себе дуже погано, у неї розпочалася кровотеча. Ледве дійшовши до чергової по станції, розгублена жінка попросила її викликати «Швидку допомогу», після цього вона втратила свідомість. Подібна картина не могла залишитися без належної уваги досвідчених міліціонерів. Світлана згадує: «Прийшла в себе від того, що правоохоронець надає мені першу медичну допомогу, намагаючись привести до тями».

    Заради спасіння жінки тоді кожна хвилина була дорога. Молодший сержант міліції Даниленко Богдан не розгубився в екстремальній ситуації і діяв рішуче. На платформі підземки він голосно звернувся за допомогою до всіх пасажирів, хто має медичну освіту. А тим часом, до приїзду карети «Швидкої допомоги», спільно з іншими працівниками метро продовжував рятувати життя жінки. Після наданих реанімаційних дій її госпіталізували в лікарню. Наразі стан здоров'я жінки стабілізувався.

    Згодом, у своєму листі до керівництва МВС України та командира управління охорони метро на станції Печерська Світлана Олександрівна написала душевні слова подяки людині, яка не дала їй померти.

    «Завдяки рішучості, чуйному ставленню та справжній чоловічій гідності, яку проявив Даниленко Богдан, я залишилась жива. Хочу сказати йому велике людське спасибі за надану допомогу. Дай, Боже, таким людям здоров’я та службової удачі» - пише у листі Світлана Олександрівна.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.