• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Происшествие под Киевом: молодчики рассвирепели из-за собаки

    Опубликовано: 2014-03-06 01:03:00

    До Дніпровського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в одному з селищ місцевий житель здійснив кілька пострілів з мисливської рушниці у двох 23-річних чоловіків. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

    Працівники міліції з'ясували, що двоє молодиків поверталися додому.Раптом з-за паркану на них почала гавкати собака. У відповідь чоловіки стали кидати камінням у тварину та паркан. На шум вийшов 38-річний господар тварини та наказав незнайомцям забиратися геть. Почалася словесна сварка, чоловіки нецензурно лаялися та наказали господарю не втручатися і йти в дім. При цьому продовжували кидати каміння. Господар взяв мисливську рушницю і зробив попереджувальний постріл у повітря. Це не зупинило чоловіків, які продовжували поводитися агресивно та погрожували власнику домоволодіння фізичною розправою. За словами чоловіка, він злякався за своє та життя власної родини, адже не знав, озброєні незнайомці чи ні. Він зробив постріл, чим спричинив молодикам дробові поранення ніг. Їх життю нічого не загрожує.

    Попередня кваліфікація кримінального правопорушення за ст.122 Кримінального кодексу України "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження".

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.