• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские ГАИшники сменили тактику

    Опубликовано: 2014-03-03 07:03:03

    Трьох інспекторів ДАІ розстріляли вночі під Києвом. Злочинці забрали в патрульних табельну зброю та втекли. За деякий час міліціянти побачили машину нападників і почали переслідувати її. Щоб зупинити легковика, застосували зброю.

    Напад скоєно приблизно о другій ночі на КПП в напрямку Броварів. Двоє співробітників ДАІ були біля патрульної машини. Один - поодаль. Неподалік поста зупинився Ланос. Далі почалася стрілянина.

    Олександр Зубенко, керівник відділу Департаменту ДАІ України:

    - Стріляли на ураження, загинули наші спрівробітники, злочинці заволоділи табельною вогнепальною зброєю та зникли.
    Втім, легковика, яким тікали злочинці, запам'ятали випадкові свідки. Наздогнати його намагалися кілька машин міліціянтів.

    Олександр Зубенко, керівник відділу Департаменту ДАІ України:

    - Почалось переслідування автомобіля, працівники застосовували вогнепальну зброю, автомобіль рухався в напрямку селища Зазим'є, на одному з поворотів автомобіль виїхав в кювет, зловмисникам вдалося скритися, в автомобілі було знайдено два пістолети, було знайдено номерні знаки, які були викрадені з іншого автомобіля.

    Злочинців шукають. Загиблим ДАІвцям було 39, 37 та 27 років. Разом з ними на посту вже кілька днів чергували активісти самооборони. Цієї ночі допомагали троє.

    Лариса, продавчиня кіоска:

    - Девушка молоденькая, и парень молодой, и такой мужчина пожилой, и два ГАИшника в возрасте, два мужчины. Но я только слышала выстрелы, все. Я не подходила, потому что я одна.

    Лариса працює в кіоску неподалік КПП. Каже, незадовго до стрілянини самооборонівці якраз хотіли вечеряти. Тож імовірно, були в кімнаті нагорі, тому й не постраждали. Зранку ж на місці трагедії лежать квіти.

    Ірина Винокурова, кореспондентка:

    - Після нічного інциденту КПП зачинений, тут немає ані ДАІвців, ані представників самооборони, не зустріли ми жодного поста ДАІ і по дорозі сюди.

    Аби перевірити, що відбувається на інших стаціонарних постах, вирушаємо на інший край Києва. І знову за всю дорогу - жодного патруля ДАІ.
    Ірина Винокурова, кореспондентка:

    - А це ми вже на КПП на виїзді з Києва у бік Вишгорода, жодного ДАІвця немає і тут.

    Водночас у департаменті Державної автоінспекції запевняють: їхні працівники, як і раніше, пильнують столичних шляхів.

    Ірина Винокурова, Денис Голіков

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.