• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом настоящий строительный «взрыв»

    Опубликовано: 2014-02-10 08:03:00

    Введено в експлуатацію ще один багатоповерховий будинок площею 4 тис. кв. м житла, будівництво якого здійснювалося за фінансової підтримки Державної іпотечної установи. На цьому акцентував Перший заступник Голови правління ДІУ Андрій Прилипко, - повідомляє прес-служба установи.

    «Державна іпотечна установа надала підтримку забудовнику для завершення будівництва об’єкту у м. Гостомель, Київської області у травні 2013 року. За короткій термін будівництво було завершене та 58 родин зможуть відсвяткувати новосілля», - зазначив посадовець.

    Він додав, що одним із пріоритетних напрямків у діяльності ДІУ є стимулювання будівельного сектору економіки, а саме фінансова допомога забудовникам через банки-партнери.

    «Фінансування добудови об’єктів житлового призначення надає змогу забудовнику вчасно завершити будівництво та виконати свої зобов’язання перед громадянами, що у свою чергу відновлює довіру до інвестування у будівництво та дозволяє зберегти сотні робочих місць», - підкреслив Андрій Прилипко.

    Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, минулоріч в рамках соціальних програм ДІУ профінансувала завершення будівництва житлових об'єктів у Київській області на суму в понад 132 млн грн.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.