Под Киевом настоящий строительный «взрыв»

10 фев, 08:03

Введено в експлуатацію ще один багатоповерховий будинок площею 4 тис. кв. м житла, будівництво якого здійснювалося за фінансової підтримки Державної іпотечної установи. На цьому акцентував Перший заступник Голови правління ДІУ Андрій Прилипко, - повідомляє прес-служба установи.

«Державна іпотечна установа надала підтримку забудовнику для завершення будівництва об’єкту у м. Гостомель, Київської області у травні 2013 року. За короткій термін будівництво було завершене та 58 родин зможуть відсвяткувати новосілля», - зазначив посадовець.

Він додав, що одним із пріоритетних напрямків у діяльності ДІУ є стимулювання будівельного сектору економіки, а саме фінансова допомога забудовникам через банки-партнери.

«Фінансування добудови об’єктів житлового призначення надає змогу забудовнику вчасно завершити будівництво та виконати свої зобов’язання перед громадянами, що у свою чергу відновлює довіру до інвестування у будівництво та дозволяє зберегти сотні робочих місць», - підкреслив Андрій Прилипко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, минулоріч в рамках соціальних програм ДІУ профінансувала завершення будівництва житлових об'єктів у Київській області на суму в понад 132 млн грн.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/328506.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua