• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Полтаве обьявился садист-убийца

    Опубликовано: 2014-02-07 23:16:44

    Вбивця собаки буде відповідати лише за удар, який наніс дівчині, за вбивство його не покарають, оскільки собака була агресивна

    До нас звернулася Олена Туманова, мама дівчини, яка отримала кулаком в щелепу від чоловіка, який на її очах убивав собаку. Нагадаємо, випадок стався 7 січня в Горбанівці, дівчина тоді намагалася захистити тварину, але отримала удари в голову.

    Олена говорить, що в 23-річної доньки після удару залишився великий синець.

    — Після інциденту ми написали заяву до міліції, але вже минув майже місяць, але слідство і досі триває. Не розумію, в чому проблема, все ж очевидно — жорстоке поводження з тваринами, нанесення тілесних ушкоджень, а цей нелюд, в якого є судимість, продовжує спокійно ходити вулицями, — нарікає Олена Туманова.

    Ми звернулися до прес-служби УМВС України в Полтавській області, щоб дізнатися про хід розслідування даного випадку. Нам повідомили, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження з частиною 1 статті 125 «Нанесення умисного легкого тілесного ушкодження». Чоловіку загрожує або штраф до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або громадські роботи до 200 годин, або виправні роботи до 1 року. Свідки події опитані, матеріали готуються до подання в прокуратуру.

    Ми поцікавилися, а чи не буде відповідати чоловік за вбивство тварини. У прес-службі нам повідомили, що за свідченнями людей тварина була агресивною, неодноразово нападала на дітей.

    Источник: http://www.poltava.pl.ua/news/26440/

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.