• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фильм ужасов в Одессе: тело убитой порубили и сожгли

    Опубликовано: 2014-02-07 08:23:00

    На Одещині затримали вбивцю літньої жінки, який порубав її кухонною сокиркою та підпалив. Ним виявився 25-річний онук постраждалої. Він безжалісно позбавив життя єдину рідну людину, а потім, намагаючись позбутися тіла, підпалив квартиру.

    Про подію до міліції повідомили  працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Прибувши за викликом на вулицю Балківську, під час гасіння пожежі в одній із квартир вони виявили обгоріле тіло невідомої жінки.

    - За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Хаджибеївського відділу міліції, - розповідає в.о.першого заступника начальника Суворовського РВ підполковник міліції Микола Каширкін. - Було встановлено, що постраждала - 70-річна власниця квартири. На тілі жінки виявили сліди, що свідчили про її насильницьку смерть. А під час огляду житла було знайдено та вилучено декілька предметів побуту зі слідами крові, що могли бути знаряддями злочину.

    Опитавши сусідів і знайомих, правоохоронці з’ясували, що старенька проживала удвох з онуком. Крім неї, нікого з рідних чоловік не мав. Однак на момент приїзду пожежників та міліції молодик кудись безслідно подівся, і розшукати його виявилося неможливим. Особа зниклого родича зацікавила оперативників. Збираючи про нього інформацію, правоохоронці встановили, що раніше чоловік вже був двічі засуджений. До того ж з’ясувалося, що він неодноразово висловлював невдоволення своєю бабусею та погрожував її вбити. Літня жінка, нібито, «набридала» онукові постійними повчаннями та вимогами працевлаштуватися.     

    Підозрюваного оголосили в розшук. Його пошуки, на які було орієнтовано весь особовий склад одеської міліції, тривали декілька днів. Як з’ясувалося, весь цей час зловмисник переїжджав з місця на місце по віддалених районах області. Деякий час він навіть переховувався на території монастиря.

    Чоловік відразу зізнався у вчиненому. Він розповів, що бабуся постійно йому докоряла. Ось і того дня вона знову взялася повчати онука. Від її буркотіння у молодика розболілася голова, і він вирішив раз і назавжди примусити стареньку мовчати. Декількох ударів дерев’яною палицею по голові беззахисної жінки нелюдові здалося недостатньо. Кухонною сокиркою він перерізав бабусі горло, відтяв кисті обох рук, а потім розкидав навколо її тіла білизну та одяг і підпалив…

    Наразі зловмисника поміщено під варту. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених відразу двома статтями Кримінального кодексу України: 115 ч.1 (навмисне вбивство) та 194 ч.2 (умисне знищення або пошкодження майна). Якщо судово-психіатрична експертиза визнає чоловіка осудним, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.