• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жуткое ДТП в Одессе: новые подробности

    Опубликовано: 2014-02-07 01:03:26

    Збив жінку з півторарічною дитиною та зник з місця ДТП. В Одесі розшукують водія, який відправив у кому 19-річну молоду матусю й мало не вбив її маленького сина. Жінка з малюком на руках переходила проспект Маршала Жукова на зелений сигнал світлофора. І в неї на великій швидкості врізалося Рено.

    Півторарічного Владика щойно виписали з лікарні. Туди він потрапив після того, як його разом з мамою збила машина. У дитинчати перелам кісток черепа та забиття обох нирок. До аварії хлопчик розмовляв, тепер - ні. Батько хлопчика розповідає: того вечора  дружина разом з сином мала завітати до нього на роботу. Та ніхто не прийшов.

    Сергій Шишак, чоловік постраждалої:

    - Уже смотрю - полвосьмого, думаю: где они, что они. 8 часов. Я уже начал волноваться, звонить, а она не брала трубку. Я просто был в панике, что что-то случилось.

    Нарешті у телефон відповіли, чоловіка сповістили - його дружину збила машина. Більше розповів водій, який був свідком ДТП. Каже: на червоне світло загальмував на перехресті. На зустрічній побачив Рено, яке зупинятися наміру не мало.

    Денис Хомяк, свідок:

    - Я четко могу сказать, что он несся на красный свет, что я уже заранее испугался, что сейчас произойдет авария, потому что с соседней улицы началось движение. Он увидел, что тронулись машины, и вильнул вправо. Аварии не произошло. Но потом я услышал удар и посмотрел в зеркало заднего вида. И увидел, что сбили людей.

    Повз місце ДТП проїжджала машина швидкої. Тож вже за дві хвилини збиту оглядали медики. А ось маленького Владика знайшли не одразу. Його відкинуло за кільканадцять метрів. Дитину врятував теплий одяг. Авто, яке наскочило на жінку й хлопчика, з місця пригоди спочатку поїхало. Потім повернулося. Свідки кажуть: водій і пасажир Рено допомагали лікарям занести ноші з постраждалою у швидку.

    Денис Хомяк, свідок:

    - Я подозревал на тот момент, что это они были за рулем. Потому что вели они себя более нервно, чем все остальные. Там был помоложе и постарше. Постарше мужчина кричал: Где ребенок?

    Та після того, як поїхали машини швидкої, винуватці аварії з місця пригоди втекли. Авто покинули. Слідство вже дізналося, хто власник. Проте кермував, на думку правоохоронців, молодший брат господаря. З'ясувати це допомогло й аматорське відео з місця ДТП. Проте повідомити винуватця про підозру досі не можуть.

    Лілія Чорна, керівник сектору УДАІ в Одеській області:

    - На данный момент следствие выясняет местонахождение этого человека, кто он, где он находится.

    Власник Рено стверджує - де брат, не знає й сам.

    Власник автомобіля:

    - Нет, я его даже не видел. На сегодняшний день даже не звонит, ниче... Он не дает о себе знать.

    Тим часом дев'ятнадцятирічна Інна Шишак у комі. Дорогою до лікарні в неї двічі зупинялося серце.

    Сергій Шишак, чоловік постраждалої:

    - Таз сломан, сломана ключица. При аварии у нее лопнула селезенка. У нее вырезали селезенку. Ушиб легких, она на искусственной вентиляции легких, сама не дышит. Пострадали мягкие ткани мозга. С ишемическими очагами, как объяснили доктора.

    На лікування родина щодня витрачає 1000 гривень. Якщо молода мати виживе, далі - реабілітація. Вона коштуватиме не менше. Тож родині терміново потрібна допомога небайдужих людей.

    Сергій Шишак, чоловік постраждалої:

    - Якщо можна дати номер телефону: 050 053 66 65. У нас их просто нет, таких денег больших. Они нам оглашали 1000, но это еще не известно. Они только сегодня пришлют результаты.

    Марія Тарасова, Зураб Теделурі

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.