• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве не могут посчитать трупы: похороны

    Опубликовано: 2014-02-07 01:03:42

    В обід на київському міському цвинтарі "Північне" поховали неопізнаних та тих людей, родичів яких не знайшли або ж вони відмовились від поховань. Тіла привезли з центрального моргу, що на Оранжерейній.

    Зокрема, в червоних трунах привезли 22 тіла. Серед них - 14 неопізнаних осіб (одна табличка свідчить про залишки). Решта мали написи з прізвищами.

    Така кількість захоронень збігається з тими даними, які 31-го січня назвали у Департаменті охорони здоров’я. За їхньою інформацією, в судово-медичному морзі перебувало 14 невпізнаних трупів, які підлягають похованню за державний рахунок. Дев’ять з цих осіб померло в 2013 році, і 5 – в 2014. Натомість раніше «Свідомо» отримало інші дані: що станом на 30-е січня в центральному морзі на Оранжерейній - 26 неопізнаних трупів. Наразі ми встановлюємо причину розбіжності у кількості померлих.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.