• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве неизвестные сожгли авто журналистки (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-01-27 08:03:00

    У ніч на 25 січня у дворі будинку, де мешкає відома журналістка і громадська діячка Тамара Тарнавська, згоріло її авто. Про це повідомляється на сторінці Всеукраїнського об`єднання Майдан у Facebook.

    Як розповіла пані Тарнавська у коментарях «Телекритиці», її машина марки Shkoda спалахнула близько 2:30 ночі. Перед підпалом авто було «професійно облите засобами», і внаслідок загоряння згоріло півмашини, припаркованої поруч.

    Журналістка викликала міліцію і пожежників.  «Міліції прибуло башато - осіб 8. Адже поряд припарковано чимало дорогих авто - я мешкаю в одному з центральних районів Києва», - розповіла журналістка. При цьому охоронці порядку відразу почали  ставити запитання про те, чи є Тамара Тарнавська активною учасницею євромайдану.

    Журналістка розповіла ТК, що від початку активно відвідувала євромайдан та допомагала з організацією інтерв`ю іноземним журналістам. Також вона сама давала інтерв`ю вітчизняним та іноземним ЗМІ, виступаючи, як активна прибічниця євроінтергації та порівнюючи рівень життя українців та мешканців країн Європи.

    За словами Тамари Тарнавської, раніше вона виступалаучасницею руху «Солідарність» у Польщі, через що її було арештовано. Останні роки вона мешкає за кордоном, а в Києві нині перебуває за візою. Як розповіла журналістка, «люди з внутрішніх органів» вели з нею роз`яснювальну роботу, натякаючи, що вона може мати проблеми з візою.

    За два дні перед підпалом пані Тарнавська ала інтерв`ю українському каналу Socialnoe.tv, у якому закликала бойкотувати товари виробництва членів Партії регіонів та представників діючої влади на всіх рівнях.

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.