• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Массовые поджоги автомобилей в Киеве

    Опубликовано: 2014-01-27 08:43:00

    За останні дні кількість палаючих автомобілів у Києві зростає, причому, що характерно, тривожна інформація доноситься в основному зі спальних районів столиці. «Лідер» з пожеж – Святошинський район.

    Як повідомляє прес – служба ГСЧС Києва , перший виклик надійшов 23 січня о 3:22 . У Голосіївському районі на вулиці Жукова , 45 – А горіли два автомобілі – Daewoo Matiz і Suzuki , припарковані у дворі дев’ятиповерхового будинку. Вогонь пошкодив лакофарбове покриття і задній бампер Matiz. Коли приїхали пожежники , у дворі будинку знаходився чоловік , який гасив машини водою. Коли прибули рятувальники чоловік зник .

    24 січня 1:42 рятувальників викликали в Святошинський район столиці на вулицю Семашка , 10 . Цього разу загорівся Fiat , припаркований біля п’ятиповерхового житлового будинку. У автомобіля вигорів моторний відсік та салон . Наступний виклик вночі 24 січня був на вулицю Депутатську , 25 , яка також знаходиться в Святошинському районі. Горіли автомобілі Peugeot 308 і КІА , припарковані на узбіччі проїжджої частини. Вигоріли моторний відсік та салони машин.

    У 2:41 рятувальники виїхали гасити автомобіль на проспекті Перемоги , 136 (той же Святошинський район). Цього разу горів Volkswagen Transporter. Останній випадок за ніч 24 січня стався на Інститутській , 13 / 4 (Печерський район). Тут загорівся КрАЗ. Рятувальники впевнені , що більша частина випадків – це підпали.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.