• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киев наводнила спецтехника

    Опубликовано: 2014-01-22 00:21:55

    У нічний час на автошляхах столиці працюватиме 271 одиниця техніки КК "Київавтодор", серед якої 78 снігоочисних автомобілів, 96 солерозкидувачів, 15 солепісконавантажувачів, 44 трактори зі снігоочисним обладнанням для прибирання тротуарів, а також інша допоміжна техніка. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

    Активне розчищення доріг розпочнеться після 00:00. Дорожні служби до ранку мають прибрати сніг з центральних автомагістралей та вулиць другорядного значення.

    Підприємства та корпорації для прибирання вулиць міста підготували 297 одиниць снігоприбиральної техніки. Крім того, підготовлено 42 одиниці допоміжної техніки та укладено 51 угоду зі сторонніми організаціями на виділення, у разі потреби, снігоприбиральної та допоміжної техніки у кількості 204 одиниці.

    Станом на21 січня запаси посипальних матеріалів на підприємствах корпорації становлять 13 тис. 411 тонн технічної солі, 1 тис. 93 тонни фрикційних матеріалів, 8 тис. 480 тонн піску. Виготовлено 10 тис. 224 тонни піщано-соляної суміші.
    Столична влада звернулася до водіїв з проханням утриматися від поїздок власними автомобілями через ускладнення погодніх умов.

    Так, керівництво КМДА просить не паркувати свій автотранспорт із порушенням Правил дорожнього руху та не залишати його обабіч доріг, аби комунальні служби мали можливість виконувати безперешкодне прибирання автошляхів.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.