• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киев стравит жуткие рекорды

    Опубликовано: 2014-01-18 07:33:00

    За рік у Києві сталась найбільша кількість аварій — жвавість руху у столиці дається взнаки. Слідом за ним за кількістю ДТП на дорогах вишикувались Донецька, Одеська та Харківська області.

    Найбільше аварій стається через те, що водії перевищують швидкість. Серед інших поширених причин — водії починають різко маневрувати, не включаючи сигнал повороту, не тримають дистанції, ігнорують правила проїзду перехресть та збивають пішоходів. Існує і проблема водіння в нетверезому стані, повідомляє «Сегодня».

    А от найбільш безпечними регіонами виявились Тернопільська, Рівненська, Закарпатська, Чернівецька та Кіровоградська області — за рік у них було зафіксовано менше 1 аварії на тисячу чоловік.

    А загалом за 2013 рік на українських дорогах поменшало аварій у порівнянні з 2012 роком, відмічають у ДАІ. Якщо позаторік було зафіксовано 196 тисяч ДТП, то минулого року — вже 190 тисяч.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.