• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Массовые аварии в Киеве: сотни пострадавших

    Опубликовано: 2013-12-19 07:23:00

    Перший місяць комунальної зими не тішить киян. Щодня через аварії на теплових мережах у холоді залишаються сотні споживачів.

    Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», станом на 6:00 18 грудня 2013 року тимчасово без централізованого опалення залишається 5 споживачів, без гарячого водопостачання - 9.

    Всього 18 грудня без тепла  залишається 11 споживачів. Серед них 6 в Голосіївському, 3 — в Оболонському, 2 — в Шевченківському районах.

    Наразі ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго».

    Як зазанчається, в період з 6:00 17 грудня по 6:00 18 грудня на тепломережах компанії в результаті усунення 39 пошкоджень підключено 216 споживачів.

    Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, попри аварії на тепломережах, зокрема у Києві та Донецькій області, у Мінрегіоні запевняють, що опалювальний період проходить стало, комунальники працюють оперативно.
     
    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.