• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевский МакДональдз не выдержал и сдался

    Опубликовано: 2013-12-11 07:03:00

    На адресу нашого порталу прийшло повідомлення від прес-служби МакДональдз, щодо вчорашніх подій на Хрещатику та Майдані Незалежності.

    Шановні колеги, доброго дня!

    На Вашому порталі вчора була інформація щодо закритого МакДональдз на Майдані Незалежності у м.Київ.

    Офіційна позиція МакДональдз в Україні:

    9 грудня 2013 р. роботу закладів МакДональдз за адресами вул. Хрещатик, 19-а та вул. Софіївська, 1/2 було скорочено. Таке рішення було прийнято з міркувань забезпечення безпеки співробітників та відвідувачів закладу.

    Сьогодні, 10 грудня, усі заклади МакДональдз в Украні працюють у штатному режимі та будуть працювати у звичному режимі за умови повної безпеки наших співробітників та відвідувачів.

    Одним із основних пріоритетів діяльності компанії МакДональдз є безпека відвідувачів та співробітників. Ми робимо все можливе, аби створювати атмосферу, в якій нашим відвідувачам комфортно відпочивати у наших закладах, а нашим співробітникам спокійно та безпечно працювати.

    Будемо дуже вдячні за поширення даної інформації!

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.